I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 21 January 2012

2012

salam..hai sume..membuka kata..huhu..dah setahun ain x update entry ea??yew la last ain update entry bulan 12/2011..sekarang dah bulan 1/2012..selebih kurang setahun gak la..(setahun la sgt) kikiki...bila tahun baru jew mesti dew azam baru kan??x kesah la azam lama kew dibawa ke tahun baru dah ibarat azam baru gak kan..erm..pape jew la..janji dalam kehidopan mesti dew azam dan maklamat untuk successful..lalalala..apabila angka tahun berubah maka angka umo pun berubah gak la.. macam x percaye jew umo ain nie dh semakin matang dan kedewasaan..kahkahkah..insyallah ain akan baiki diri ain supaya matang dan lebih berfikiran waras..semoga tahun nie ain akan lebih success dalam idop ain sendiri..

citer pasal umo nie ain teringat kt someone nie wish bufday ain awl sebulan..pada 7/1/2012 tetiba ain dapat msj dari someone..ain terkejut la sebab someone nie dh lama x msj ain sebab sibuk ngn praktikal..bila ain buka msj tu ain baca wish bufday n ucapan untuk ain..ain terkejut lagi sebab bile pulak bufday ain bertukar bulan january..pelik..hahaha..rupa-II nya someone tu cuma ingat 7hb jew dan x ingat bulan pulak january or february..tu la kisah nya..last-II someone tu nk cover malu dye wish terpaling awal..(kata nya)...huhuhu...watever..mekaseh la kt someone yang wish bufday ain paling terawal..ain akan ingat sampai bila-II peristiwa nie..kikikiki

sekian..10q... (*_*)

No comments:

Post a Comment